Home

Kekkospatsas

Saako Aiheesta muualla -osioon tehdä aiheeseen sopivissa artikkeleissa esimerkiksi tällaisen linkin Doriaan: Siirretty sivulta Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai#Vaakunoiden poisto--Urjanhai (keskustelu) 9. huhtikuuta 2013 kello 14.06 (EEST) Onko nuorempi kuin 73 vuotias tuo kuvan henkilö näyttää joltain 60 vuotiaalta tiossa kuvassa--Musamies (keskustelu) 26. marraskuuta 2012 kello 16.04 (EET) Kontiolahti klo 10.30, tori. Puolueen varapuheenjohtaja, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen  Valtavan kokoinen Kekkos-patsas ja omasta mielestään ainakin yhtä suuri Jeti . . . . #ukk #jkr #jetikorneliusryökäle #urhokalevakekkonen #kekkospatsas #jetikoira #jetidog #instadog..

Suomen Keskusta в Твиттере: «Vihreä Vappu tulee! Keskustan

Oulun seudun kaunein patsas? Oma elämä Juttutupa Kaleva

Muistatteko ketä fiwikin käyttäjistä oli commonsissa ylläpitäjinä? Para ja Lakritsa? Täällä on näemmä upittu aika paljon kuvia jotka vaativat OTRS-tiketin niin olisi kiva saada hommaan mukaan joku ketä pystyy neuvomaan ja samalla myös Commonsin päässä ottamaan kopin jos pitää setviä asioita. --Zache (keskustelu) 1. helmikuuta 2013 kello 23.54 (EET) 1) Wikimedian projekteihin saa yleensä tallentaa vain vapaata aineistoa, josta on poikkeuksena paikalliset wikipediat, joiden tietokantoihin voi tallentaa ei-vapaita kuvia erityisten poikkeussäännösten nojalla. Näiden poikkeusten soveltamisessa on sellainen omituinen ero, että kun joku löytää netistä tai muualta tekijänoikeudella suojatun kuvan, jonka käytöstä hän ei tietenkään itse voi määrätä lainkaan, hän voi kuitenkin tallentaa kuvan tietokantaan sitaattioikeuden nojalla mallineella {{Taideteos}}. Mikäli kuitenkin taiteilija tai tämän oikeudenomistaja itse ottaa maalauksestaan valokuvan, häneltä vaaditaan valokuvan lisensointia niin, että käyttöoikeus valokuvaan tulee CC-BY-SA-lisenssin mukaisesti vapaaksi vaikkakaan valokuvaa ei kuitenkaan saa käyttää juurikaan. Toinen vaihtoehto on olla tallentamatta valokuvaa ollenkaan, jos taiteilija-valokuvaaja haluaisi rajoittaa itse valokuvan käyttöoikeutta eikä julkaista sitä vapaalla lisenssillä. Runcker wrote: Kajaanin kekkospatsas. Tästäkään ei tainneet kaikki tykätä aikoinaan, sanoivat patsaan muistuttavan lapamatoa tai korkkiruuvia ..kuitenkin on annettava että on tämä parempi kuin kauhasen toinen spektaakkeli eli Urkki. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/e/e9/Kajaanin_Kekkospatsas.jpg Tuosta nyt ei arvaa kukaan mitä se esittää jos ei erikseen kerrota

Yleinen suhtautuminen kuvien latauksen suhteenmuokkaa wikitekstiä

Poimintoja tapahtumista: Lauantaina 30.4.2016. Kajaani klo 15, Kekkospatsas. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen. Oulu klo 16, Rotuaari Kekkospatsas tietysti! 0 Vastaa Ilmoita asiaton viesti Tapahtumat löytyvät kootusti: http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Ajankohtaista/Vihrea-VappuKeskustelu on avattu tammikuussa ja samasta aiheesta on keskusteltu aiemminkin. Poistatin Commonsista helmikuussa kokeeksi kaksi "vaakunaa", jotka oli perusteettomasti merkitty PD:ksi (Pyhäjärvi VL ja Koivisto). Jokohan asiaa olisi tarpeeksi kauan harkittu, että pannaan loputkin (useita kymmeniä) luovutettujen kuntien perinnevaakunat poistoon? --Jmk (keskustelu) 24. huhtikuuta 2013 kello 09.18 (EEST)

Wikipedia:Kahvihuone (tekijänoikeudet)/Arkisto 18 - Wikipedi

 1. Artikkelin kuvitus lienee tulkinnanvainen taideteroksien suhteen--Musamies (keskustelu) 5. tammikuuta 2013 kello 18.11 (EET)
 2. isteri Sampo Terho sin ilmoitti tiistaina, että ottaa asian keskusteluun valtioneuvostossa ja asiasta vastaavassa
 3. Kuntien, läänien ja historiallisten maakuntien, ja taitaa olla nykymaakuntienkin vaakunoille on omat mallineensa, joiden perusteella niitä voi tallentaa commonsiin. Mutta miten on laita epävirallisten vaakunoiden, joita on ainakin esimerkiksi sellaisilla epävirallisilla maakuntien osilla kuin Vakka-Suomi ja Lounais-Häme? Rinnastuvatko ne esimerkiksi luovutettujen alueiden kuntien tai eräiden muiden kuntien ei-virallisiin vaakunoihin, joita wikipediassa näkyy ainakin käytettävän? - Joskin näköjään noihin ei virallisiin kuntien vaakunoihin, joita Wikipediassa on, näkyy käytetyn samaa mallinetta kuin virallisiinkin. - Mutta kun ne eivät kerran ole virallisia, niin voiko niihinkään tuota mallinetta oikeasti käyttää? Ja jos ei, niin mikä on niiden tekijönoikeudellinen asema ja mahdollinen oikea käytettävä malline siinä tapauksessa? --Urjanhai (keskustelu) 10. tammikuuta 2013 kello 21.38 (EET)

Ymmärrän jossain määrin tylyn suhtautumistavan, jos lataaja ei lisää minkäänlaisia tietoja kuvaan eikä vastaa keskustelusivullaan, mutta tilanteessa jossa hyvää tarkoittava käyttäjä lataa hyödyllisen kuvan, jota selvästi voidaan käyttää fi-wikissä, pitää suhtautumistavan minusta olla rakentavempi. -- Piisamson (keskustelu) 20. tammikuuta 2013 kello 13.14 (EET) Ongelmien taustalla on sekavat fi-wikin säännöt kuvien käytöstä. Näiden sääntöjen ei niinkään ole tarkoitus kertoa Suomen tekijänoikeuslaista sinänsä vaan pikemminkin muodostaa Wikimedia Foundationin vaatima "poikkeussäännöstö" eli Exemption Doctrine Policy (EDP), jonka nojalla fi-wikiin ylipäänsä saa tallentaa tiedostoja ollenkaan. Esimerkiksi ruotsinkielisessä Wikipediassa tällaista tiedostojen käyttösäännöstöä ei ole luotu, ja sinne ei olekaan mahdollista tallentaa tiedostoja lainkaan (niitä on nolla). Monet ongelmat sitaattioikeuden käytön ja valokuvien lisenssointien kanssa johtuvat siitä, että asioiden selvittelyssä käytetään apuna osaksi lakipykäliä ja osaksi tiedostojen käyttösääntöjä, eikä kukaan oikein tunnu tietävän kunnolla, miten joissain yksittäistapauksissa tulisi toimia. Siksi useasti varmuuden vuoksi mennäänkin siitä, mistä aita on korkein. Tässä menettelyssä on toki se hyvä puoli, että WMF-periaatteiden mukaisesti wikiprojekteihin tallennettavan aineiston tulisi olla mahdollisimman vapaata, mikä toteutuukin tekstiaineistossa ja Commonsissa. Paikallinen tallennusmahdollisuus on tarkoitettu vain sellaisiin tapauksiin, kun vapaata aineistoa ei ole saatavilla mutta tietosanakirjan sisällön parantamisen vuoksi tällainen suojattu kuva on kuitenkin syytä saada artikkeliin näkyviin. Tämä fi-wikin monipuolinen tallennusmahdollisuus on laajuudessaan melko harvinainen; samankaltainen on lähinnä englanninkielisessä wikipediassa. Jos vertailee joitain artikkeleita eri wikeissä, niin meillä on usein kuva, en-wikissä saattaa olla kuva, muissa wikeissä ei olekaan kuvaa.

Tiedosto:Kajaanin Kekkospatsas.jpg. Kysymys on siitä, ovatko kaikki neljä tapaa mahdollisia käyttösääntöjen mukaan, vai pitääkö valokuva lisensoida aina vapaasti Kopioin tähän arkistoidusta keskustelusta tekemäni pienen selvityksen, miten taideteoksista otettuja valokuvia on meillä lisensoitu millaisia käyttöoikeuksia (tekijänoikeuden rajoitus eli tekijänoikeuslain sallima oikeus taideteoksen käyttöön tai tallentajan myöntämä käyttöoikeus valokuvaan) on merkitty tai jätetty merkitsemättä tänne tallennettuihin tiedostoihin: Recently published first Most favorited first Most projects first Sort alphabetically. Minä ymmärsin kommenttisi, vaikka siitä pilkut puuttuivatkin. Ihan tässä tulee mieleen vaan että kuinka monta kertaa muka Matti oikein pahoinpiteli? Matti Nykänen pääsi valvottuun koevapauteen 29. Onkohan ne ehkä aatelleet, mitä niistä tullaan kertoilemaan, kun ite kuolevat aikanaan. Meillä täällä Korvessa on Kekkospatsas. Eikö edes hävetä, edes vähän? Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila uskoo, että valtioneuvosto saattaa tehdä virallisen päätöksen valtiollisten hautajaisten järjestämisestä keskiviikkona.

Erilaisia tiedostotallennustapojamuokkaa wikitekstiä

Olen kehittänyt artikkelia Helmikuun manifesti (elokuva) ja se alkaa nyt olla mielestäni siinä pisteessä, että lähinnä kuvitus puuttuu. Kirjoista ja netistä löytyisi paljonkin still-kuvia elokuvan kohtauksista (esim. [1], [2]). Jotkin niistä saattavat olla (ja luultavasti ovatkin) myös kuvaustilanteessa otettuja erillisiä valokuvia (kirjat harmillisesti mainitsevat kuvien yhteydessä vain kuvalähteen eli KAVAn arkiston, mutta eivät yhdessäkään tapauksessa valokuvaajan nimeä). Mikä on näiden tekijänoikeustilanne? Ovatko ne valokuvateoksia vai eivät? Voiko niitä käyttää sitaattioikeudella (tai yleensä mitenkään luvallisesti)? Elokuva on valmistunut vuonna 1939 (ei-teos valokuvat olisivat siis jo vanhentuneet, mahdollisesti kuvateoksetkin jos tekijä olisi täysin tuntematon). Entä voiko tämän DVD-julkaisun kannen tallentaa tänne ja käyttää sitaattioikeudella? Jos voi, niin mitä mallinetta tulisi käyttää? Ilmeisesti ainakaan kuvakaappaus-mallinetta en voi käyttää, jos en ole itse kaapannut mitään. --Risukarhi (keskustelu) 17. marraskuuta 2012 kello 20.22 (EET) Löysin tällaisen [6] Suomen Hippoksen kuvapankin, jossa sanotaan, että kuvat ovat vapaasti median käytössä. Saako niitä siis ladata tänne tai peräti Commonssiin? -- Joe K. (keskustelu) 27. helmikuuta 2013 kello 05.06 (EET)

Sotkamo-lehti 30.04.2015 - Lehtiluukku.f

Esimerkkinä Pyhäjärvi Vplmuokkaa wikitekstiä

Vaikuttaako lehti kiinnostavalta? Voit lukea koko lehden valitsemalla "Lisää ostoskoriin". Mukavia lukuhetkiä!Tarkastin nuo artikkelit tehneen käyttäjän muita artikkeleita ja sama kaava vaikuttaisi toistuvan niissäkin (esim. Atacama Large Millimeter Array ja Eurobondi). Joissain käytetty lähteenä kirjaa, joten niitä onkin hankalampi tarkistaa. --Hirmupirri (keskustelu) 3. huhtikuuta 2013 kello 18.46 (EEST) Kyllä tällä väitteellä Max Jacobsonin lahtaamisesta murenee viimeinenkin Kekkospatsas. Sen oli kertonut Kalle Kaihari, lähiystävä. Seuraava pommi ei edes tussahda Minulla on muutama Suomen Museo- aikakauskirja (vuodet 1930, 1931-1932 ja 1934, julkaisija Suomen muinaismuistoyhdistys), jossa on piirroksia muinaissuksista ja -jalaksista. Ne ovat luonteeltaan teknisiä kopioita suolöydöistä, tehty terävällä kynällä julkiastavaksi tieteellisten artikkeleiden selitteeksi. Niitä käsitellään juuri mainittujen julkaisujen selitteenä. Joukossa on joitakin valokuviakin, mutta huonolaatuisia. Osa piirroksista on T. I. Itkosen ja osa Sireliuksen. Olen ajatellut julkaista ne Wikipediassa ja digitoin ne skannerilla julkaisujen suvuilta. Onko näiden kuvien laitosta Wikimedia Commonsiin estettä? Jos on, ymmärtäisin niin, että ainakin suomenkieliseen Wikipediaan ne voisi tallentaa ja julkaista. --Jari Hokkanen (keskustelu) 10. huhtikuuta 2013 kello 18.16 (EEST)

Valtiolliset hautajaiset saaneet

 1. Siirretty sivulta Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai#Doria-palvelun kartat.--Urjanhai (keskustelu) 13. helmikuuta 2013 kello 13.22 (EET)
 2. en kuvien lataamiseen ja lataajiin. Kuvan lataaja oli aluksi merkinnyt kuvan mallineella {{PD/Oma}}, viitaten selvästi ottamaansa valokuvaan. Tämän jälkeen hänelle on keskustelusivullaan kerrottu, että koska kyseessä on taideteos, hän ei voi merkitä sitä PD:ksi ja vielä kiukuteltu sitaattioikeuden täyttymisestä. Kun tämäkin pulma oli saatu ratkaistua, asia sai olla yli vuoden ajan ja kyseinen käyttäjä lienee jo lopettanut muokkauksenkin, merkitään kuva "epäselväksi", koska kuvalle ei ole merkitty lisenssiä - siis sitä samaa, josta oli sanottu "et voi laittaa tuollaista käyttöoikeutta maalaukseen". Ja vielä saman käyttäjän toimesta. Jos tämän toi
 3. Yhteenvetona ylläolevasta siis paikallisessa tallennusmahdollisuudessa on ristiriita oikeuksien välillä: tekijänoikeuksien haltijaa vaaditaan noudattamaan tiukkoja sääntöjä käyttöoikeuksista ja lisensoinneista, kun taas tavallinen käyttäjä voi tallentaa tietokantaan melkein mitä tahansa, kunhan jotenkin hatarasti kytkee asian artikkeliin (esimerkkinä levynkannet, joiden kuvia ei käsitellä artikkelissa mitenkään, ne ovat vain eräänlaisia kuvituskuvia).
 4. Pitäisikö meidän löytää joku oikeampi käyttöoikeusmalline tähän: Tiedosto:Stamp It GronchiRosa.jpg--Musamies (keskustelu 12. marraskuuta 2012 kello 20.27 (EET)
 5. ja antaa erikseen lopullinen vastaus.--Urjanhai (keskustelu) 1. helmikuuta 2013 kello 14.35 (EET)

Käyttöehdot saa esiin klikkaamalla Tekijänoikeudet ja edelleen Maksuttomien tietojen yleiset käyttöehdot. Tarkoittaako noiden käyttöehtojen teksti tässä tapauksessa sitä, että noista linkeistä saa vapaasti kopioida tietoja Wikipediaan esimerkiksi artikkeliksi Luettelo Suomen taajamista ja vapaasti lisätä kuntia koskeviin artikkeleihin luetteloita taajamista väkilukuineen? Kelpaako esimerkiksi "Taajamat väkiluvun ja väestöntiheyden mukaan 31.12.2011 8.2.2013. Tilastokeskus. Viitattu 22.3.2013. " viitteeksi alimman linkin tapauksessa? --Raksa123 (keskustelu) 22. maaliskuuta 2013 kello 21.48 (EET) Pikapoistossa näyttää juuri olevan esimerkiksi Tiedosto:Sakkola.vaakuna.jpg, joka on kuulemma saatavilla Commonsistakin. Eikö kahvihuonekeskustelussa hiljattain todettu, että nämä epäviralliset vaakunat eivät nimenomaan saisi olla Commonsissa, joten miksiköhän niitä nyt on ryhdytty poistamaan Wikipedian tiedostojen joukosta. Nyt siellä näyttää olevan myös Räisälän vaakuna ja eilenkin siellä taisi olla muutama vaakunatiedosto poistettavana. --Raksa123 (keskustelu) 9. huhtikuuta 2013 kello 13.49 (EEST)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Urho_Kekkosen_muistomerkki_(Kajaani)#/media/File:Kajaanin_Kekkospatsas.jpg TERVETULOA! #raahe #Kekkospatsas #Vihreävappu

Raahessa on kekkospatsas. Kaupungin nettisivuilla kerrotaan, että patsaan on veistänyt kuvataiteilija Matti Peltokangas ja se on paljastettu vuonna 2008 410. 298. Tiedosto:Kajaanin Kekkospatsas.jpg

Sarajevo84Calgary88 kirjoitti: Kyllä Nykäsen urheilusaavutuksia on mielestäni aina osattu Suomessa arvostaa, jo hänen uransa aikana ja sen jälkeen hänen vielä eläessään. Tässä artikkelissa esitellään maailman kauneimmat metroasemat Powered by ZergNet. Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila uskoo, että valtioneuvosto saattaa tehdä virallisen päätöksen valtiollisten hautajaisten järjestämisestä keskiviikkona. Surkuhupaisaa sellainen ruumiinpesu, yliammuttu puhtaaksi hinkkaaminen, mitä nyt on harrastettu mediassa ja jopa tällä palstallakin. Johtuneeko jotenkin huonosta omastatunnosta, ettei kuollutta kehuttu tarpeeksi hänen eläessään. Nykänen tuskin on varaton joten kuolinpesästä hautauskustannukset menevät. Lue lisää Evääsi näyttävät jälleen olevan vähissä. UKK-linja ja Tapio Wirkkalan suunnitelma muistomerkki Saivaaran huipulle, Helsingin kaupungin ehdotus vaihtokauppasta Moskovan kanssa (Kekkospatsas Leninin patsaasta) En muista kirjoitinko sinulle vai mihin paikkaan Wikipediassa siitä, että Suomesta olisi hyvä saada nykyisten ja pari vuotta vanhojen kuntakarttojen lisäksi myös paljon vanhempia kuntajakokarttoja. Doria-palvelusta näyttää löytyvän Suomen kuntajakokartat vuosilta 1935, 1947 ja 1960. Koska lupaa ei ole erikseen annettu missään, niin noita ei varmaankaan saa siirtää suoraan Wikipediaan. Mäkihypyn nelinkertaisen olympiavoittajan Matti Nykäsen hautajaisista on käynyt kova spekulointi. Että kyllä se Masa on saanut kokea naisten kavaluuden, teennäisyyden ja kostonhimon. Toki jos kävisikin ilmi että kuolinpesä on varaton, vieläpä velkainen pitää omaisten hakea hautauskuluihin toimeentulotukea. Silloin Matti Nykänen saa kotikaupunkinsa maksamat hautajaiset, ne eivät kuitenkaan ole valtiolliset hautajaiset. Vainaja on vainaja, vaikka olisikin julkisuudenhenkilö. Hautajaisia valmistelevaa toimikuntaa johtaa ulkoministeri Timo Soini ps.

Hei! Voiko linkissä [5] olevan Helka Hynnisen kuvan laittaa Wikipediaan? Eli millaiset tekijänoikeudet siinä on? Kuva on vuodelta 2007. Rajasuu (keskustelu) 20. joulukuuta 2012 kello 19.00 (EET) Meillä täällä Korvessa on Kekkospatsas. No ehkä vähän liioittelen, mutta näin on asioiden tapana mennä. Lue lisää Ehkä kieroutta,korkkiruuvia Huomioni kiinnittyi esim. artikkeleihin Maaliskuun 23. päivän liike, Longyi ja Thanaka, joissa teksti on lähes sanasta sanaan kopioitu annetusta lähteestä. Tekijänoikeuksista vähän tietävänä kysynkin, onko tuollainen sallittu Wikipediassa (ilmeisesti on) ja missä määrin. --Hirmupirri (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 19.00 (EEST) Tämähän onkin oikea ikuisuusaihe. Keskustelua on ollut ainakin helmikuussa 2009 ja maaliskuussa 2012. Jatkuvasti on todettu, että eivät nämä voi olla vapaita ainakaan "viranomaisen päätös"-perusteella, mutta sielläpä vaan roikkuvat Commonsissa muka PD:nä. --Jmk (keskustelu) 23. tammikuuta 2013 kello 18.19 (EET)

Harju-Virta: 201

13 June 2011 - Images and files - Wikisca

Keskustelua käyty aiemminkinmuokkaa wikitekstiä

Yksi hyvä pakinan aihe on Raaheen suunniteltu Kekkospatsas. Suunnitellaan suurta näköispatsasta arvokkaalle paikalle Rantakadun varteen ja jostain syystä kukaan raahelainen ei kyseenalaista.. Artikkeliin Laitilan Puhelin Osk tehtiin pitkä lisäys, mutta lähteitä ei mainittu. Tekstissä mainitaan nimi Jukka Vehmas, jonka kirjoittamana löytyy teos Laitilan Puhelin Osk 1909-2009. Laitilan Kirjapaino 2009. 136 sivua. ISBN 978-952-92-5286-2. Jos tämä on artikkelin lähde, niin onkohan teksti kirjoitettu omin sanoin vai otettu kirjasta ihan suoraan? --Raksa123 (keskustelu) 10. huhtikuuta 2013 kello 13.03 (EEST) Tiedosto:1 eero nelimarkka omakuva 1920.jpg oli merkitty poistettavaksi, koska teoksesta otetulle valokuvalle ei ole merkitty lisenssiä. Pitääkö sitaattioikeudella käytettäville teoskuville / muille teoskuville aina olla lisenssi valokuvalle? Jos näin on, kirveellä olisi töitä. Katsoin kokeeksi artikkelin Albert Edelfelt teoskuvia, niistä monet on tallennettu Commonsiin ilman tietoa kuvaajasta/lisenssistä. Samoin luokassa Taideteoskuvat näyttää olevan useita kuvia teoksista, joissa itse valokuvalle ei ole merkitty lainkaan lisenssiä. (esim. Tiedosto:001mikkoijas.jpg) -- Piisamson (keskustelu) 20. tammikuuta 2013 kello 13.14 (EET) 2) Toinen seikka on tuo sitaattioikeus. Tekijänoikeuden haltija voi luopua tekijänoikeuksistaan haluamallaan tavalla eli antaa kuvalle laajempaakin käyttöä kuin lain salliman sitaattioikeuden. Tähän käyttösäännöt – eivätkä varsinkaan mallineet – tunnu antavan mahdollisuutta. Sitaattioikeus on tekijänoikeuslain sallima poikkeus, mutta tekijänoikeuden haltija voi määrätä oikeuksistaan vapaasti. Mikäli hän haluaa antaa luvan valokuvien esittämien taideteosten käyttöön eräänlaisina kuvituskuvina en masse taiteilijasta kertovassa artikkelissa ilman teosten varsinaista yhteyttä tekstiin, tähän nähdäkseni pitäisi olla myös mahdollisuus, koska kyseessä on selvästi vähäisempi poikkeus Wikimedian "vapaa sisältö & vapaa käyttöoikeus" -periaatteesta kuin sitaattioikeus, jonka nojalla on tietokantaan kenties pysyvästi tallennettu tuhansia kuvia, jotka ovat kaikkea muuta kuin vapaita.Täyttääkö kuva sittaattioikeuden rajan artikkelissa Plastic Ono Band, mielestäni se on edelleen koristekuva.--Musamies (keskustelu) 6. helmikuuta 2013 kello 03.15 (EET)

Kajaanin kirkko

Katson, että muutkin Kekkosmonumentit - kuten Kekkospatsas ja Vuosisatani - ovat niin upeita teoksia, että ne voisi kohdistaa jonnekin muualle pääkaupunkiin tai ne voi kohdentaa paikallistahoille.. Käyttäjä Mlang.at.elisanet.fi näköjään teki likaisen työn puolestani ja tallensi kolme todennäköisesti tekijänoikeuden alaista kuvaa tänne sitaattioikeus-mallineella. Ainakin tuota KAVAn sivulta otettua kuvaa on nyt käytetty artikkelissa siten, että sen sitaattioikeuden pitäisi käsittääkseni myös täyttyä. --Risukarhi (keskustelu) 25. marraskuuta 2012 kello 19.50 (EET) Keittiö on tunnetusti kodin sydän. Kyllä suuttuessa täytyy olla itsehillintää ja sitä Matilla ei ollut, lisäksi käytti astaloita, jopa heti vankilasta päästyään oli korpilahdella tehnyt ventin kaverinsa käteen ja käynyt Merviäkin uhkailemassa. Minusta Ahonen ja Nieminen puhuivat kauniisti. Ihmettelen sitä, miten jotkut haluavat polttaa omaisen ruumiin. Sekin, ei Nykäsestä uusia otsikoita voi repiä, julkisuudenhenkilö, jonka kaikki tekemiset hyvin tarkasti vatvottu skandaalilehdistön kautta.

Keskustan Vihreä Vappu tapahtumat - ePress

 1. ..Pietari Brahen patsas, b) Elias Lönnrotin patsas, c) Kekkospatsas
 2. Osittain tätä aihetta sivuaa myös se, että Luokka:Vaakunattomat kunnat sisältää Suomen kuntia, joilla ei ole ollut vaakunaa. Tällä hetkellä siellä on muutama luovutettujen alueiden kunta ja joitakin Suomen nykyisten rajojen sisällä olevia kuntia. Tuohon luokkaan pitäisi varmaankin lisätä kaikki luovutettujen alueiden kunnat, koska nuo kotiseututunnukset eivät ole mitään virallisia vaakunoita. --Raksa123 (keskustelu) 6. helmikuuta 2013 kello 01.27 (EET)
 3. Vuodenvaihteessa vuonna 1942 kuolleiden suomalaisten taiteilijoiden tekijänoikeudet ovat rauenneet, ja töitä voi tallettaa Commonsiin. Pikaisella tarkastelulla löytyivät ainakin seuraavat taiteilijat:
 4. Meillä täällä Korvessa on Kekkospatsas. Eikö edes hävetä, edes vähän? Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila uskoo, että valtioneuvosto saattaa tehdä virallisen päätöksen..
 5. Vaikka itse karttoja ei voisikaan tuoda Wikipediaan, niin pelkkä linkki tuonne Doriaan olisi jo hyödyllinen. --Raksa123 (keskustelu) 16. helmikuuta 2013 kello 21.19 (EET)
 6. Rakastuin runoon: 200

Valtiolliset hautajaiset urheilijat

Suomen virallisia uutisia Urho-klubin uutistoimituksesta
 • Kreosootti syöpä.
 • Cicada 3301 ratkaisu.
 • Muovikitti autoon.
 • Lasikuitutapetti mallit.
 • Lankkulauteet saunaan.
 • Cikoria köpa.
 • Olympus pen kamera.
 • Can väylä mittaus.
 • Probably suomeksi.
 • Duell kuvastot.
 • Suits.
 • Ottomaani ratkojat.
 • Veden kiertokulku maapallolla.
 • Suomen peurat.
 • Makarska kroatia nähtävyydet.
 • Crawling chords.
 • Albtrauf mtb.
 • Terraria starwrath.
 • Kumkvatin kasvatus siemenestä.
 • Tyypin 2 diabetes lapsella.
 • Fruktoosin molekyylikaava.
 • Sansibar hotels 5 sterne.
 • Climbing deck hearthstone.
 • Mustapäälaastarit.
 • Mies pettynyt vauvan sukupuoleen.
 • Sisäministeri paula risikko.
 • Avene ale.
 • Sarianna hinnasto.
 • Arctic ice hartwall.
 • Beats huolto.
 • Datan käyttö varoitus elisa.
 • Taimitarha äitienpäiväsukat.
 • Copenhagen zones.
 • Cerazette lopetus laihtuminen.
 • Valross.
 • Biljardi säännöt kasipallo.
 • Tanssikurssi hämeenlinna.
 • Johannes rakkauden apostoli.
 • Rutinoff car.
 • Moon jae in moon da hye.
 • Kypros turvallisuus.