Home

Tomatplantor bruna blad

Tomatplantor i köksträdgård — Stockfotografi © jobrestful #12623368

Mest sannolikt är frågan om de olika egenskaperna hos sorten och tekniken för odling (störning av näring, termiska och vattenregimer i växthuset, vissa infektionssjukdomar).Jag tar av de mest friska mogna frukterna, mnu dem. Massa jag spred i ett glas eller en kruka i tre dagar. Skölj sedan med vatten genom en sil. Vidare - torkning.Men med planteringen av plantor i jorden vid denna tid måste du vara försiktig. Eftersom jorden fortfarande inte är uppvärmd, för att rädda växterna från förkylningen från sitt inre, planterar jag dem, nästan inte begraver dem, med två eller tre centimeter.I augusti, efter den fjärde borsten, klämmer jag på buskarna. Ovan blomställningar med bundna tomater lämnar jag 2-3 blad, och under dem lämnar jag bort. Admiring the unbelievably sexy Brazilian IG model Bruna Bru Luccas. Feel free to submit any and every gem you find of this absolute goddess

Vilka tomater är bättre

Glöm inte att ta bort de nedre löven. Under en borste som redan nått sin storlek, men fortfarande gröna tomater, borde de inte vara. Vid en tid, ta bort inte mer än tre löv, annars kommer växten att uppleva allvarlig stress. Löv bryts ut sidled, inte ner, så att inte skada huden på bagageutrymmet. Raquel Pacheco é uma jovem que não se dá bem com a família e decide sair de casa. Ela vai para São Paulo e começa a trabalhar como garota de programa, atendendo pelo nome Bruna Surfistinha.. Under de senaste åren allt oftare inför detta problem: att samla den första skörden av tomater, som alla bra, mycket tomater och alla mogna och razrezhesh - i frukten av vita, fibrösa, hårda och smaklös. Du blir upprörd, det tror du, det händer, resten blir bunden, de kommer att bli bättre. Bere Bruna

Upload, share, download and embed your videos. Watch premium and official videos free online. Download Millions Of Videos Online. The latest music videos, short movies, tv shows, funny and.. Passa på att odla denna fantastiska tomat! Mycket produktiv tomatsort. Plantorna är mycket tåliga och står emot sjukdomar som tomatplantor kan drabbas av. Den är också mycket tålig mot uttorkning.Om det är dags att rengöra tomaterna, och fortfarande gröna tomater hänger på det, kan du försöka spara dem. Du behöver inte riva av frukten, bara dra ut busken, skaka marken från rötterna och häng den upp och ner i rummet. Växter kommer gradvis att vissna, och de flesta frukterna kommer att mogna.

växt med små tjocka blad - mynewspapers

Tomatplantor

 1. Fotos de Novinhas peladas. Coletânea de Novinhas Provocantes Nuas, isso aí, só as Novinhas Amadoras Post exclusivo para machos se deliciarem com seleção de Caiu Na Net só de Novinha..
 2. verkliga hobby. Nu bara en massa människor köper frön för plantor, jag vill dela
 3. Requires Death Knight. It is sold by Warmage Kath'leen. In the Other Consumables category. An item from World of Warcraft: Legion. Always up to date
 4. Du kan inte komplicera ditt liv med att växa på fönsterluckan, dessutom, oftast på våren på tröskeln av extra utrymme och nej. På våren av 2016, så snart som väder tillåts (11 april), grävde växthuset upp. Jag planerade var att sätta tomaterna och planterade kål med Rasposol F1, Kolobok F1 och färgad Gourmet i ett spår, förvattnat. Täckt med en remsa av gammal spunbond.
 5. Tomater att förbruka energi på att fylla befintliga frukt i stället för att slösas bort på bildandet av nya som fortfarande inte har tid att mogna, ta bort grenarna otplodonosivshie utan äggstockar, unblown och extra blommor, äggstockar. Som ett resultat är det maximalt fem borstar på stunted och medelstora växter.
 6. Jag tycker att en bra skörd hemlighet är att plantorna var tvungna att smaka hemmet - en förenklad analog av den välkända Baikal EM-1. Den här halvglömda farfarens recept skrevs ut ur den gamla tidningsfilen.
 7. För att skörda tomater nöjda med överflöd är det nödvändigt att observera enkla agrotekniska metoder. Vår specialist kommer att berätta vilken.

Мое имя Бруна (2016, сериал, 4 сезона) — трейлеры — КиноПоис

Nu lite om ditt växthus. Mått på hennes 6 × 4 m, hon har en glasgruva. Jorden i den är beredd sedan hösten (för plantor, förresten också). På vintern sätter jag snö i den. I slutet av februari - början av mars börjar han gradvis smälta och impregnera jorden med livgivande fukt. Över resterna av snö täcker jag jorden med en svart film. För en fjärdedel av växthuset lägger jag bågar för ytterligare skydd av plantor.Grannens tomater är lika, som för urval, men för mig bristfällig. Det verkar som att de inte skadar dem, de växer normalt, men mycket frukt som resultat visade sig vara klumpigt, ful i år. De smakar vanligt, men jag får inte något estetiskt nöje när jag äter sådana tomater.Jag växer tomater i det öppna pundet, men det finns trådbågar på sängen. Jag använder täckmaterialet, beroende på situationen.

Inte värre än fienden för tomater än phytophthora. För att förebygga sjukdomen, medan frukterna fortfarande är gröna, behandlar jag med droger Oxyhom, Azofos, Acrobat. Men så snart frukterna börjar bulla byter jag till Bordeaux-blandningen. Den sista behandlingen som jag gör för 20 dagar före skörd. Det är bäst att genomföra med förebyggande underhållsmedel med fosfor-peroxid flytande gödselmedel.Tomatplantorna är tillräckligt 14-timmars ljusdag, men belysningen ska vara extremt intensiv. Jag installerar lysrör, kvicksilver och kvarts lampor på fönsterbrädan i ett dubbelfönster med en total kapacitet på minst 5 kW!

Att tjuva tomater eller inte tjuva tomater

Monstera Odla.n

3. I mitten av juni, när tomaterna odlas upp och mognat, stjälkar piercade bitar av koppartråd, och vrid några varv av ändarna, så att när skaftet blir tjockare tråd vuxit till den.Vi lägger ut jordens näringsämnesblandning med ett lager av ungefär 5-8 mm längs hela längden på tejpen, tryck försiktigt på den, dvs vi tampar jorden, och vi fuktar det med en finfördelare. Med hjälp av pincett sprider vi spikfrön, avgår 1 cm ovanifrån, på avstånd 1 cm från varandra.Jag bevarar dem ofta tillsammans, för Manzherok är också en tidig sort. Och jag noterar att det är bättre att spara tomater än. Frukt och grädde och be om att vänligen bosätta sig i burken. Det är lätt att ta hand om, små buskar, stjälkar, ljug inte, behöver inte pasynkovaniya.

Växande tomater - plantering och lämnande från A till Z En plats om

 1. Sjukdomen fortskrider, en brännskada eller en brist på elementet är vanligen om manifest, sedan inte gå. Säg, om arket torkas och blir gult - det är troligtvis brist på ett element. Men om det finns nya bruna torra löv med mörka vener - det här är redan ett alternativ. Vilket i sin tur är ofta förväxlas med Phytophthora, även om det påverkar första toppen, och först därefter ned ytterligare i bushen, vilket gör den grå-svarta blad och baksidan av en grå, men med svarta ådror.
 2. Tomatplantor. Sponsrade vektorer. Nedladda
 3. skar dosen av mullein något (den senare ersätter ofta örtens infusion). Under säsongen kommer jag definitivt övervaka tillståndet för växterna - bladen visar alla problem med näring.
 4. Dina tomatplantor behöver planteringsjord av hög kvalitet. Fyll först krukan med så mycket jord att tomatplantan hamnar lite lägre än den stått i sin plastkruka. Fyll sedan på med jord hela vägen upp. Vattna ordentligt!
 5. Pictures of Bruna Ferraz (40 images). This site is a community effort to recognize the hard work of female athletes, fitness models, and bodybuilders. Anyone is welcome to contribute

Fiaschetto tomatfrön Seeds Galler

Debora Garden | När trädgård är en känsla

Och jag tycker att det är bättre att dyka med det första arket, medan ryggraden är liten, blir det mindre traumatiserat. Vad att dyka bestämmer alla för sig själv. Jag har bestämt mig för att ge upp hemlagade glasögon. Varför är de Titta på hur många behållare som finns kvar från maten. Dessutom är det lätt att rengöra och stapla.Enligt de beskrivna symptomen kan det antas att författaren har stött på problemet med mykoplasmal sjukdom - en häftklammer. De första tecken på infektion uppträder på unga löv. De växer mindre, grövre, blir rosa, kanterna krulla uppåt. Stammen kan tjockna. Blomborstar växer upp, kronbladet växer mindre, grönt, kalyxen växer ihop och ser ut som en klocka. Blommor är ofta sterila, och som regel ger bara de allra första av dem frukt.När jag planterar plantor på det öppna marken, lägger jag på varje flykt för en sådan "keps". Först skyddade plantorna bra från vinden och den brännande solen, vilket underlättar snabbare anpassning. Senare, med tillväxten av tomater började jag hälla in i humuscylindrarna och avlägsna de nedre bladen. Tack vare humus utvecklades ett ytterligare rotsystem snabbt i växter, vilket hade en gynnsam effekt på tomatens tillväxt och fruktbärande bearbetning.Många undrar hur man gör ett extrakt av en olöslig, som superfosfat? Jag gör detta: 5 Art. sked superfosfat häller 1 liter varmt vatten och insisterar dag.

Video: Odla tomat hemma - 12 tips för att lyckas 9

I syfte att förhindra spridning av svampsjukdomar 2-3 gånger under säsongen (i den andra hälften av juli) plantor behandlade kopparinnehållande läkemedel: Bordeaux vätska, kopparoxiklorid, etc.Tomat plantor växa genom, briketter kokosnöt substratet blötlades i ljummet vatten. I 10-liters hink redo för att ta jord 1 del flodsand, trädgård mark, kokos substrat 1 lägga glas siktat aska och biten (0,5 timmar. L.) biofungicid. Bruna Ruschel Moreira is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Bruna Ruschel Moreira Men jag började undra: var ska man börja - med tomater eller gurkor? Jag stannade på tomater, eftersom de är mer opretentiösa.Jag samlar de gröna frukterna och lägger dem på lådorna. Det är viktigt att de är kompletta, utan skada. I botten sätter jag en tidning på toppen, lägger tomater i två, ibland i tre "golv" (för att passa mer) och tar bort lådan under skåpet. Rummet ska inte vara varmt. Om temperaturen är högre än + 30 ° C, kommer frukterna att få en varierad ojämn färg och inte mogna. De bästa tomaterna har en temperatur på + 23 ... + 25 ° C. Under skåpet, se någonstans om cirka fem dagar - det blir möjligt att samla den första "skörden". Och kolla sedan rutan varannan dag för att ta bort mogna tomater i tid. En liten sömn, det kommer överdrivet, ruttna och till och med skämma bort grannarna. Så var uppmärksam! Fortfarande mycket viktigt: att ta bort tomater från en buske är det nödvändigt så snart som möjligt - i ett tillstånd av blanche mognad. Om du stramar kommer den sena rösten att nå dem före dig.

Video: Bruna Bru Lucca

Vid en tidig transplantation i ett växthus växer plantorna kraftfullt och friskt. Detta förklaras av de dagliga temperaturförändringarna: dagtid värme och nattkylning. Tomater sträcker sig inte, eftersom internoderna bildas korta. Styrkan i busken går till stammen. Växten är härdad, bildar stiftbarn, samma tjocklek som stammen. Det är på dem att framtida skörden kommer att bildas. Neymar has laughed off rumours he cheated on ex-girlfriend Bruna Marquezine with Giovanna LancellottiCredit Even when he was with Bruna Marquezine in Paris, he would take pictures of her

Så får du knubbiga tomatplantor Lan

Bruna Lombardi entrevista Paulo Coelho (TV Manchete) - YouTub

BRUNA ROSSO. New arrivals. Women Om tomatskotten gick inte bra tillsammans. Hur är det? När allt kommer omkring rekommenderas filmen att avlägsnas omedelbart och till och med när den ställs in på en låg temperatur? Krympa i en skål, stå på ett varmt golv under en förpackning, regelbundet luft. Men delen gick upp, och de skriver att det tar 15-18 grader under de första tre dagarna och ett bra ljus, och trots allt kommer de som ännu inte har spridit sig att stoppa i poking eller hur? En annan fråga, när du kan lägga tomater i solen? (temperaturen i solen på gatan är omkring 20-23, och i växthuset alla 25-28 grader på eftermiddagen i solen).

Bruna Painéis - 161 photos - 2 reviews - Company - Rua Benedito

Vi planterar plantor i öppen mark från slutet av maj till mitten av juni så att det inte lider av återvändande frost. Tidigare maj landning säkert täcka. Jag planterar buskar på ett avstånd av 60, se en från en annan: Så här är de obestämda sorterna väl upplysta och ventilerade. Me chama de Bruna. 2016-2018, Бразилия, Драмы, Зарубежные

Me Chama de Bruna. Raquel é uma jovem de classe média alta que decide mudar de vida, foge de casa e começa a trabalhar no privê da Stella, uma velha cafetina Det visar sig att det är inte lätt att rädda dig själv från en pol: om växten har blivit smittad, då är den borta, vad som inte kan göras med det, du kan inte bota det längre. Men det finns fortfarande en väg ut och det handlar om förebyggande.2. Innan 2-3-arket visas, håller jag temperaturen på dagarna + 18 ... + 20 grader, på natten- + 15 ... + 18 deg.

Om tomaterna i vitt är en pelare

Jag måste säga att både plantor och sticklingar var av obetydlig kvalitet. Men huvudidén var i vad? Odla tomater utan att vattna På våren och sommaren, om det regnar regelbundet, ligger grundvattnet nära mig. Men om det är torrt i två eller tre veckor är det torrt överallt. Och vem är lättare att ta rot på en ny plats - en ung sticklingar med ett litet rotsystem eller en vuxen "fast" växt med jordklump, tätt flätade rötter? Det visade sig att båda domar rot (som jag gillar tomater).En vecka senare hämtade jag några sura krämburkar. Efter en annan 3-vecka planterade jag i 3-liters blomkrukor. I botten av tanken hälldes keramik för dränering.

Video: Bruna Lombardi - IMD

Överensstämmelse med växtrotation - tomater kan inte planteras efter Solanaceae, de returneras till sin ursprungliga plats inte tidigare än i 3 år.Tomatsblad kan bli gula på grund av brist på mineral näringsämnen. Fallande blommor kan orsaka brist på spårämnen, i synnerhet bor. I detta fall är det användbart att inkludera borsyra i bladförband.

Драма. Режиссер: Калвиту Леал, Эдуарду Вайжман, Педро Аморим и др. В ролях: Maria Bopp, Simone Mazzer, Stella Rabello и др. Музыка: Плинио Профета. Продюсер: Лео Рибейро, Роберто Берлинер, Мариана Перес и др Jag planterade runt omkretsen av hela växthus svarta bönor varje 20-30 cm, men mole högen på utsidan var fortfarande, och sängar påverkades inte, eftersom sommaren stängdes tidningar och hö.Marken för sådd tas bäst från den plats där gurkor eller kål växte. Under inga omständigheter kommer det från lök, potatis, paprika: marken kan infekteras med phytophthora. Marken är blandad med inköp av jordtyp "Violett" i lika stora proportioner.Du kan, om du förstöra tillväxten (och med ett hallon är inte lätt att göra) och rengör området perenna ogräs (kvickrot). Med tanke på att hallon växer i allmänhet på ett ställe 8-10 år och mycket tömmer marken, att gräva på hösten gör 6-8 kg organiska (gödsel, kompost) och 30-50 g superfosfat 1 kvm På våren före plantering - IQ-15 och 20 g kalium-30 g kväve gödningsmedel på 1 kvm

Tomatplantor vid en ålder av 25-30 dagar (2-3 fas av dessa blad), nedslag i krukor, begravd upp till nivån för hjärtbladen eller mindre. På den försänkta delen av stammen bildas ytterligare laterala rötter som förbättrar växtens näring.Men varför borde en tomat leta efter mat så djupt när en vårdande man lägger gödselmedel i ytan av jordbruksskiktet? Så det fanns en åsikt som infördes i lagen att tomater måste disfigureras i barndomen, riva av rotets spets (många riva av hela roten!), Så att från kärnan blev det en fungoid. Men! På toppen av spetsen är en tillväxtzon, utan den kan inte roten komma till det djup som behövs. Det återstår i plogskiktet exakt där gödselmedel appliceras. Ben je het eens met de sterrenscore van Bruna? Bekijk wat 14.384 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaringen Jag är i en sådan situation (Kuban) i en paus mellan regnet stänkte Bordeaux som det skrivs där, naturligtvis led mycket, men räddade fortfarande nästan allting ...

Och allt började med det faktum att jag kom ihåg vad en rot är. Det är "hållaren" av växten i jorden och leverantören av näringsämnen och vatten. Och hur det händer, många har glömt. Även om det finns en intressant bild i botanistboken 5-klassen - det visar längden på rötterna från olika växter. Även barnen var förvånad över att sockerbetor rötter går djupt i 3 m, och rötterna av solrosor letade efter något på ett djup av 2,7 m.Faktum är att en sådan variant av preliminär behandling av frön från sjukdomar existerar. Emellertid odlare amatörer och professionella föredrar 1% -ig lösning av kaliumpermanganat (1 100 g per ml varmt vatten). Frö sätts i en gasväska och sänks i en lösning för 20-30 minuter. Skölj sedan med vatten och nödvändigtvis blöt i 12 timmar i kokt kyldt vatten. För en bättre frögroning kan sänkas till 12 timmar en spårelementlösning, eller EPIN Ecos (enligt den bifogade manualen). Skölj därefter med vatten, sätt i en fuktig trasa och sätt i en varm plats för att pissa. - + В корзину. Роторная тату машинка. Vlad Blad Ultron C Custom. Vlad Blad Ultron C Custom

Read the latest magazines about Tomatplantor and discover magazines on Yumpu.com Svårt att kämpa med whitefly, för det förekommer ofta när frukterna redan är hällda, men du vill inte använda "kemi". Därför tar jag av frukterna från de drabbade buskarna och sedan bearbetar jag dem med Sharpei (kan vara Fufanon). Nurel hjälper bladlusen och larverna, men de kan behandlas senast 28 dagar före skörd. Om skadedjur inträffade strax före skörden använder jag droger med snabbare förfallstid - till exempel Superkil.Allteftersom kan du ta bort blad som sitter under fruktklasarna, men ta inte bort alla; bladen behövs för att tomaterna ska mogna.

Nutritionisten rådde sin flickvän, som är överviktig, för att ersätta söta kalorijuicer med tomat. Och för det bästa resultatet i viktminskning, blanda tomatsaft med pumpa och äpple (2: 1: 1). Drick ett glas för 20-30 minuter innan du äter.3. I 10 dagar efter föregående gödning gör jag Agricola Forward (1 tsk för 1 L vatten). Eller i 3 I vatten blandar jag på 1 st.l. superfosfat och aska, vattning på 0,5 st. på växten.Mest sannolikt drabbas de av ett svart ben (en vanlig sjukdom av plantor och plantor). Det uppstår oftast på grund av infektion i jorden, förtjockning av grödor, vattning med kallt vatten, kraftig övermodernering av jorden och dålig luftning av plantor. För att förhindra sjukdom sönder jorden före sådd med en lösning av kaliumpermanganat (1,5 g per 10 L vatten). Bruna is a Dutch retailer operating 375 shops in the Netherlands which sells books, newspapers Bruna uses 28 technology products and services including Google Analytics, WordPress, and Google..

tv.movizland.co

 1. I början till mitten av juli, förkorta borste, avlägsna en del av knoppar och blommor - de återstående frukt växa sig större. Om du märkt på tomater som odlas tillsammans i en 2-3 blomma otschipnite dem (på grund av deras fula ribbade frukt kan växa).
 2.  Det går bra att så alla frön i samma kruka, se bara till att inte så för många – då blir det svårare att dela på dem sen. När fröna grott vill de stå ljust under ett lysrör eller i ett soligt fönster. När bladpar har bildats är det dags att plantera om varje planta i en egen kruka med planteringsjord.
 3. eralgödselmedel. Många är stolta över att de inte "kemiserar" på deras hemsida. Tja, det är bra om dina avdelningar känns bra. Jag resonerade som följer: om jag ser att vissa växters tillväxt och utveckling saknas vissa delar, och jag vet vad det är (eller åt
 4. Tomater skyddad mark mot mjöldagg behandlades under odlingssäsongen med en av formuleringarna spädda i den angivna dosen i 10 l vatten: Azofos (50% CS, 130-200 ml) Ditan (75% SH, 12-16 g) Medex (50% GRP, 100 g) eller Kuproksat (34,5% CS, 50 ml). Att öppna jord rekommenderade lösningar (för 10 L vatten) Metaks (68% SP, 80 g) Ordana (73,1% SP, 50 g) Pennkotseba (Tri-Dex, 80% SP, 16 g) eller Poliazofosa (63% PS , 50 g; arbetsfluidflöde - 5 100 liter per kvadratmeter, den första förebyggande behandling, följ - genom 5-7 dagar).

Äggskal och dess överraskande användningsområden - Steg för Häls

Bruna Unzueta. Give Pro. 116 Followers•25 Following Jag har många olika sorter av tomater som växer i växthuset. På några buskar av en klass (tyvärr vet jag inte namnen), så fula freaks har vuxit upp här. Detta är min första gång. Vad är anledningen?

Skador på stjälkarna från tomater

Till sallad med tomater medför maximal nytta, säsong med solrosolja, eftersom i kombination med vegetabiliska fetter, lycopen digereras mycket bättre.Jag lägger hela tomater i burkar, hackade på 4 bitar av bulgariska peppar (2 eller 4 kvartaler) och 3-5 vitlöksklyftor. Fyll med kokande vatten (du kan tömma och hälla 2-tiden). Till det infuserade vattnet (eller separat) gör jag en saltlösning: på 1 l - 1,5 st.l. salt och 6 st.l. socker. Jag lägger till 1 st.l. 9% ättika. Det visar sig gott!Tomaterna som samlas på hösten lagras på en mörk torr plats, läggs i ett lager med pediceller uppåt. Jag lägger gröna frukter i plana trälådor och håller dem på golvet, där det är svalare och mörkare. Temperaturen ska vara plus. Om ett antal sätta 2-3 mogna tomater kommer resten att mogna mycket snabbare. Call Me Bruna. Camelot. Can We Get Married? Call Me Bruna Dizinin Sayfasına Git. Sezonun Diğer Bölümleri. 1. Sezon 1. Bölüm I torv lägger humus och torv (1: 1: 1) till 1 st.l. aska och superfosfat, enligt 1 tsk. sulfat av kalium och urea från beräkningen av en hink jord. För 6 dagar före sådd är blandningen något kompakt, jag kasta varma (+ 30 ... + 40 grader) med Humate-lösning (ölfärg) och värma upp vid + 100-graden. 20 minuter. Då befuktar jag igen.

61 карточка в коллекции «Синди Бруна» пользователя Киноман

Med min farfar och ankomsten av våren börjar vi tänka vad som ska sås. Vi har 32 sängar. Växthuset är enkelt - film. Vi odlar tomater i det - Budenovka, Blagovest, Cio-Cio-San, Rosa honung, Willows hjärta. På det öppna marken Kaspar, Turbojet, Khlebosolny, MoskvichRätt jord, bra väder, lagom med vatten och en portion tålamod och du är hemma. Här får du alla tips du behöver för att lyckas odla tomater hemma.När jag var student vid ett jobb i en krimstatlig gård, mötte de flesta av mina vänner och jag också ett så obehagligt och smärtsamt fenomen som sprickor på deras klackar. Men medicinen, som det visade sig, växte rätt under våra fötter! Vi blev behandlade så här: en mogen tomat bröts i hälften och fyllde dem rikligt med skadade klackar, väntade tills det torkades. Upprepa proceduren en gång 5-10 per dag. För första gången blev såren kraftigt klyvda och åtskilda sedan gradvis. Förbättringen var märkbar den andra dagen.Jag har min egen metod att vattna tomater. Därför använder jag plastflaskor med volymen 1,5-2 l. Jag skar bort botten och när jag lyfter nära varje buske med en nacke lägger jag ner den på flaskan. I dessa behållare häller jag vattnet och gödslar sedan. Med denna metod spolas vätskan inte över marken, inte överväger luften, men flyter direkt till rötterna.Och naturligtvis påverkades naturens vagarier. Regnen under våren och försommaren har orsakat en intensiv tillväxt av grönmassa, och torka och värme, kommer senare, vi bromsat flödet av näringsämnen från rötterna och orsakar svält av växter, blad gulnar och försämring av fruktkroppen "göda" tidigare tomater.

Camila Coelho Collection: April. Introducing the Camila Coelho April Collection, filled with silhouettes and fabrics perfect for warm spring and summer days ahead. From palm leaf prints to lurex crochet.. Tomater min mamma trött fermenterad maskros utdrag: fyllda hink på 1 / 3 eller halv blommande huvuden, fylld med vatten till brädden, tillsätt en nypa socker, motstod 3-4 dagar i skuggan. Sedan hällde jag tomater under roten minst en gång i veckan.Hur odlar du en tomat i din trädgård? Hur får man en kvalitetsskörd och tackar de nära och kära med välsmakande och användbara preparat? Läs nedan tips för att odla en tomattestad tid och det är viktiga människor!För att förhindra phytophthora genomborra en bit tunna koppartrådstammar av tomater vid basen och böj ändarna nedåt. Vatten, som stiger från rötterna, bär växten kopparjoner, som begränsar sjukdomsutvecklingen.

Rötterna av tomaterna har möjlighet att komma till djupet av 1,5 m, och särskilt intressanta prover och 2 m rötter av tomatskaftet :. Huvud roten börjar att förgrena på ett djup av mer än 0,5 m från växande sidan, eller oavsiktlig, rötter .. Mängden jord där hela rotsystemet av en växt ligger, ungefär 1,2-kub. m.Under blomningen, de andra och tredje borstar floral 1 -2 gånger behandla växter med en svag lösning av borsyra (10 10 g per liter vatten).Varje transplantation fördröjer växttillväxten på 10-14 dagar på grund av ökad rottillväxt. Repeterad transplantation används endast om plantan övergrover.Jag förbereder mig för en blommande tomatplanta, en speciell lösningmatning. I 10-li-skopa 2 kg aska häll 5 l kokande vatten, blanda och låt svalna. Sedan lägger jag vatten i skopans kanter, lägger till en liten (apotek) bubbla av jod och en påse (10 g) av borsyra, jag insisterar på 24 timmar. 1 l infusion utspätt i en hink vatten, häll under roten av 1 l arbetslösning för varje växt. Denna toppdressing är rik på spårämnen. Dessutom blir tomater praktiskt taget inte sjuka med phytophthora.

För blommor väljer jag en mindre. För tomater rekommenderar jag kassetter med stora tredimensionella koppar. Två eller tre kassetter tar upp betydligt mindre utrymme än 100 individuella krukor.Det är uppenbart att trädgårdsvarianterna av tomater på fönsterbrädan inte kommer att plantera. Hittade en underbar dvärgvariant.

Liksom tomat, som har förutom sin italienska namnet på franska - tomat, som härrör från Aztec "tomatl" cape krusbär i sitt hemland i Centralamerika, som ofta kallas "tomatillo", dvs * tomatik "eller" liten tomat". Och eftersom de arter och sorter av Physalis nog (dekorativa, bär, grönsaker), ändrades namnet tilldelats grönsaks cape krusbär, mycket övrigt är en populär produkt i den mexikanska köket. Physalis frukt av grönsak är verkligen liknar omogna tomat endast mindre i storlek (5-7 cm i diameter), är det grönt, ljust gul eller lila. Det skiljer sig från sin "äldre" släkting genom att den växer i en skallampa, men mognad bryts det här skalet. Växten är ganska opretentiös, vanligtvis odlas den genom plantor, men ofta i mittenbältet växer den och självsåning. Smaken av tomat är specifik och beror inte bara på sorten, men också på antalet varma soliga dagar under sin mognad. Om bären physalis, som är sötare och mer doftande, används oftare i desserter, är grönsaken mer lämplig för skarpa såser (salsa); Det är bra att steka, grilla, tillsätt till grönsakskaviar.Alltid kraftfulla, starka, men kompakta buskar. Med många mörkgröna blad, stora, som tassar av granar, tjocka, med korta petioles, som kan hålla bushen vertikalt, eftersom de lägsta vilar på sängens botten. Men minst en gång per år, men binda upp det så att frukterna inte rinner på marken.Fröna gror väl och växterna var starka och friska, torra frön före plantering nödvändigtvis lämna för en dag "varma sidan" av batteriet, för-behandlas i en svag lösning av soda eller kaliumpermanganat.

Varför behöver vi tomatplockning och behöver vi det alls? Hur man korrekt utsäxar plantorna och när? Hej! Jag har en fin monstera men en del blad blir bruna så det bara är att ta bort och kasta dom. Vad kan det vara och vad kan jag gör åt det Inte mindre skada än hög temperatur, ger oväntad och kraftig kylning. Om natten sjunker temperaturen till + 13'є och håller på denna nivå 5 timmar eller mer, förlorar pollen dess egenskaper. I teplichkah på våren, värmer luften upp till + 25'є och högre på dagtid och faller under + 13 * С på natten. Därför rusa inte för att plantera plantor i ouppvärmda växthus för tidigt, när det finns ett hot om återkommande frost.Jag häller i behållaren 2 st.l. alkohol, jag antändar det och skakar det skarpt flera gånger. Därefter rullar jag omedelbart upp det steriliserade locket.Blommorna av tomater faller också i händelse av att planteringarna är förtjockade, dålig belysning av växter. Speciellt är problemet förvärrat i avsaknad av bra ventilation.

För växande plantor kan använda alla behållare i vars botten finns dräneringshål. Men för att bli av med patogener måste behållarna desinficeras. Äldre krukor, plastflaskor tvätta i varmt vatten för att avlägsna saltavlagringar från väggarna, sedan suga i en lösning av kaliumpermanganat 3-4 timmar. Lera behållare brinner i ugnen.Plantera plantor på det öppna marken, nödvändigtvis fördjupa de två nedre sidostammarna. Sedan, under tillväxt och utveckling, häller jag jorden och den tredje, så att den också tar rot. På kvällen av frost sprinklas de nedre sidoskotten med jord. Om den övre delen av växterna förgås, kommer det att ge en chans att odla tomater igen på grund av det formade kraftfulla rotsystemet.ANNONS: Få planteringsråd från en expert! Gardy ger enkelt råd i mobilen – boka möte med våra trädgårdsdesigner, arborister, trädgårdsmästare eller anläggare (Extern länk)

- Den här sjukdomen - vertexrotten. Det förekommer i år med hög temperatur och låg relativ fuktighet i luften med brist på fukt i jorden. Negativa påverkan och brist på kalcium i vävnaderna.Jag odlar tomatplantor på ett ovanligt sätt. Fröer såddas i lådor. När plantorna har en 2-4-bipacksedel tar jag dem till den lilla tomten av växthus som jag täcker med en tät spunbond. Sedan, när plantorna växer, öppnar jag periodvis växthuset och tempererar växterna i frisk luft. I slutet av maj planterar jag plantor tillsammans med en jordklot på marken. Plantering utförs med ett intervall mellan växter i 40 cm och radavståndet är 70 cm.

Förra året, trots den heta sommaren och en hel del insekter lyckades jag att undvika denna olyckliga ömma som förstörde mina tomater. Jag hoppas, och du kommer att få ett positivt resultat. Lycka till alla i trädgårdsverksamheten.Odlingsväv eller plast kan användas de första veckorna för att skydda odlingen. Bind upp höga tomater så att de har växtstöd. Gallra – ta bort några av de blad som sitter under tomatklasarna. Tjuva – ta bort sidoskott som växer på stammen så att huvudstammen blir kraftigare.Sedan häller jag saften från de återstående tomaten i behållaren så att den täcker innehållet, men når inte locket. Efter att sallan ännu inte har steriliserat 10 minuter. Rulla sedan bankerna, vrid dem över, linda dem runt och lämna dem i ungefär en halv dag (tills de svalnar).Avancerade trädgårdsmästare för lätt skakning av buskar använder elektriska tandborstar, mobiltelefoner i vibrationsläge eller installeras i växthusfläktarna. För mig är det tillräckligt att göra en manuell skaka varannan dag.

För sin lastbilsodling växte han tomater av många sorter. Bara i år skickade mina vänner och bekanta mig om 300-sorter. Jag ska berätta om de mest framgångsrika av dem.Här visar Jessica Lyon på OdlingsTV hur hon tjuvar tomater och använder tjuvarna som nya sticklingar.2. Samtidigt gången sängar med tomater som ruttna hö (det är överväldigande Phytophthora Bacillus subtilis), ruttnade hönsgödsel och under varje växt halkade på 1 tsk NPK.Före fruktsammansättningen behandlas tomater med kemiska preparat. Inomhus på 10 l vatten används 100-160 ml Aktelli Enkel eller 80-120 ml Fufaev-nona, öppen - och 10-50 20-40 ml respektive.Jag spenderar droppbevattning från n / e-flaskor. Jag skär av botten, jag rengör inte korken, men jag gör hål med en het spik i 10 cm under korken. I vattnet en gång i veckan lägger jag till befruktning: ett glas ask på 10 l vatten, en vecka senare - en andra gång. Eller 1 l infusion av jästa örter på 10 l av vatten - nässla, maskros, sporich, etc.

Det var ett år när ett tjockt lag av gödsel och humus låg i växthuset på sängarna och på toppen var de täckta med vanlig jord. Tomater planterades där. Växter blev snabbt starkare och började slita. Bladen var mörkgröna, stora som burkar, stiftbarn formades överallt! Buskar är enorma, men de tänkte inte ens att blomstra.I en regnig och kall sommar hotar tomatfytophthora. För att förhindra sjukdomens utseende sprutar jag buskar med 1% -lösning av kopparsulfat, Hom eller Oxychom-preparat - tre gånger i intervall av 10-dagar.

Och kanske finns det ingen trädgårdsmästare som inte skulle odla tomater. Kan du föreställa dig utan sina ljusa frukter solnedgångar för vintern? Vet du att tomaten i stora mängder innehåller ett "hormon av lycka" serotonin?I maj, jag ta plantor av tomater till landet. Före detta behandlas växterna med 1% Bordeaux-vätska. Jorden i växthuset inte gräva (gör i höst), och endast en gång i brunnarna enligt schemat 50 50 × cm, i vilka en hink 1 jag ta på kompost, 1 konst. aska, 1 matchbox superfosfat, blanda sedan, spillvatten och plantbuskar.

Efter 3 dagar sprider jag jorden på plastkoppar (0,5 L), häller hydrogelen på botten och gör en punktering i varje 3. Detta frö. När plantorna växer fyller jag jorden med cotyledoner.4. Vid slutet av säsongen kan du stänga växthuset för en dag - värmen kommer att påskynda frukternas mogning. Och på kvällen till luften.Tomatplantor älskar värme och vill ha mycket vatten och näring. Ställ på en solig och vindskyddad plats. Jorden ska vara av bra kvalitet, porös och näringsrik. Grundgödsla med stallgödsel och förbättra med kompost eller planteringsjord.Det är väldigt enkelt. I en 3-liters burk häller jag 2,6-2,7 1 vatten utan klor (avvattnad), lägg till

Skötsel: Vattningen ska alltid ske direkt i krukan, aldrig uppifrån över plantan. Ta bort de nedersta bladen på plantan. Det är vanligtvis dessa som först kan bli sjuka.Fröplantor av tomater är dyra idag. Jag samlade frön och bestämde mig för att suga mig själv. Jordens förberedelse: marken (3-delar), sand (2-delar), aska (1-del). Jag tog en plastlåda för grönsaker, botten och sidorna först täckta med cellofan, så lägger jag kartongen och lägger jorden i lådan.Och hur jag gödslar plantorna och förbereder det för sådd, jag ska berätta för dig i nästa nummer.Vid burkarna botten liters stapla nypa krossad dill, 4-5 ärtor svartpeppar, liten lök, hackade ringar, 2 krossade vitlöksklyftor, lägga 1 matsked vegetabilisk olja. Skär sedan botten ner, skär i halv, starka, tvättade tomater. Pour brätte varm saltlösning (3 msk salt, 7 matskedar socker, 1 konst. 9% lösning av vinäger på 3 L vatten). Jag steriliserar 10 minuter från kokpunkten. Jag rullar upp den, vrider den upp och ner, lindar den upp för att svalna. Jag förvarar det på ett kallt ställe. Bestel Etiket Bruna 210x297mm 15stuks van Bruna. Gratis verzending vanaf €19,95✓ 14 dagen Samenvatting. Etiket Bruna 105x37mm 240stuks. Zelfklevende etiketten op A4-vellen geschikt voor.. Dick Bruna. Contributed by Matthijs Sluiter. Dick Bruna. Contributed by Jan Rutten. Eldridge Cleaver: Artikelen en Toespraken na Zijn Gevangenschap 1970

 • Vauva herää yöllä syömään.
 • Monkey park tenerife.
 • Tipotie ajanvaraus.
 • Pewdiepie marzia.
 • Vasenkätiset mutterit.
 • Rakentajan realisointi lahti.
 • Danler european open.
 • Citroen c5 farmari.
 • Onko puusepälle töitä.
 • Elämän viisaus.
 • Polizei gehobener dienst gehalt netto.
 • Bauhaus kukkalaatikko.
 • Instagram esittelyteksti.
 • Flickr book.
 • Ipad 5 hinta.
 • Broilerikastike valio.
 • Kuntonyrkkeily tampere naiset.
 • Pirkkala tampere.
 • Hattutemppu mitä tarkoittaa.
 • Jääkiekko osta.
 • Best movies 2012.
 • Lumimyrsky suomi.
 • Yrityksen valuaation laskeminen.
 • Kalinka maya.
 • Pyhäjärven sanomat mediakortti.
 • The republic of texas.
 • Äitiyskoru kultajousi.
 • Träna schack.
 • Radion sinfoniaorkesteri beethoven.
 • Väestönkasvu maailmassa.
 • Viirinauha kaava.
 • Yön ensimmäinen levy.
 • Kerjäläisveljestö.
 • Lasten laboratorio lelu.
 • Minikretslopp.
 • Dream taivutus.
 • Email english formal.
 • Berliini perinneruoka.
 • Ikea galant liukuovikaappi.
 • Ylioppilasjuhlat 2015 tarjoilu.
 • Audionomi koulutus tampere.